Ja tenim a punt les inscripcions de l'esplai!!

Hola de nou famílies!
Després d'aquest estiu tant esplèndid l'esplai torna amb moltíssimes ganes d'encetar un nou curs! És per això que us encoratgem a unir-vos-hi un any més. Per aquest motiu us enviem aquesta carta, perquè ja tenim a punt les inscripcions d’aquest nou curs!

 Durant el dijous 22 de setembre i el divendres 23 de setembre de 17h a 20h els monitors de l’esplai, que ja fa temps que us trobem molt a faltar, seran al a Pati del Palau i a l’AAVV del Barri del Canal (Incresa) emplenant les fulles d’inscripció de tots els infants!

Ep! Però ATENTS perquè aquells pares i mares que l’any passat ja vau inscriure els vostres fills a l’esplai haureu d’anar directament al Barri del Canal. Com alguns ja sabeu, ara les fitxes d’inscripció tenen validesa per quatre anys, així que només us hi haureu d’acostar per verificar que no hi ha hagut cap canvi respecte les dades de l’any anterior.

 MOLT IMPORTANT!!! Tots aquells que vulgueu tornar a inscriure els vostres fills però no pugueu venir a firmar la inscripció al Barri del Canal, ens haureu d'avisar perquè sinó no us podrem guardar la plaça! La resta de famílies que hagueu de formalitzar una nova inscripció, podeu anar a qualsevol dels dos punts.

La documentació necessària és:
- Fotografia de carnet de l’infant o jove
- Fotocòpia del carnet de CatSalut de l’infant o jove
- Fotocòpia del llibre de vacunes de l’infant o jove
- Fotocòpia del DNI de l’infant o jove (si en té)

A les properes setmanes rebreu més informació del nou curs, però fins llavors us enviem una forta abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada