S'acosta el Xivarri de 9!

Hoola famílies!
Foto de grup del Xivarri de 9 del 2015 a Molins de Rei.
El tercer trimestre ja ha arribat i amb ell el calendari està ple d'activitats extrardinàries! La primera que tenim a tocar és aquest dissabte 16 d'abril, que torna el Xivarri de 9!!
Una experiència única per fer nous amics, conèixer altres esplaiers i enfortir els vincles de l'esplai! Com cada any, els esplais que formem part del Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC)del Baix Llobregat Nord ens retrobem per passar tot un dia plegats!! Així que aquest dissabte ens reunirem els infants dels esplais de Corbera, Sant Vicenç dels Horts, Vallirana, Sant Feliu de Llobregat i Esparraguera, que junts formem part de la Zona 9!

Us adjuntem tota la informació que necessiteu de la trobada!

Lloc: Cada any canviem el poble que acull la trobada. Enguany la celebrarem a Vallirana, al Parc Central

Grups: La trobada està pensada pels grups de Bufons (P4-1r), Saltimbanquis (2n-4t) i Arlequins (5è-6è). La resta de grups de l'esplai (Joglars  i Trobadors) fan activitat normal a Molins de Rei i en l'horari habitual de 16.30h a 18.30h.

Hora de sortida: 9:00h a l'AAVV del Barri del Canal (Incresa)
Hora d'arribada: 18.45h a l'AAVV del Barri del Canal (Incresa)
Transport: en autobús

Preu: La sortida és gratuïta, però necessitem que ens aviseu si els vostres fills vénen o no el més aviat possible per la compra de material i dels bitllets.

Què cal portar(es prohibeixen mòbils, tauletes, consoles, diners i llaminadures)
- Foulard i samarreta de l'esplai (important per facilitar la identificació)
- Esmorzar i dinar de dissabte
- Roba i calçat còmode
Però sobretot, no us oblideu del més important, moltes ganes de passar-ho genial!



 També us recordem que el dissabte 23 d'abril, el dia de Sant Jordi, HI HA ACTIVITAT. Serà una tarda una mica especial a l'esplai que no us podeu perdre. Ben aviat us en donarem més detalls.

 Us hi esperem a tots!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada